Fen Edebiyat Fakültesi-Kimya Bölümü

Misyon Vizyon

27/10/2014 09:11:22 - 22/12/2014 09:11:22 - 32382 Okunma - 0 Yorum

MİSYON

Araştırmacı, bilimsel ve çok boyutlu düşünebilen, sorgulayıcı, katılımcı, kültürel değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek, öğrenci ve öğretim üyesinin çok yönlü kimlik gelişimini sağlamak, bilimsel araştırma ve kaliteli bir eğitim için destekleyici koşulları yerine getirmek, bilimsel çalışmalarıyla insanlığa hizmet etmek, ülkenin, bölgenin ve yörenin kalkınmasına katkıda bulunmak.

VİZYON

Alanında ulusal ve uluslararası düzeyde kabul ve takdir gören bir bölüm olmak, ülkemizi uluslararası platformlarda en iyi şekilde temsil edebilmek, bilimsel ve teknolojik alanlarda Ar-Ge çalışmaları yapmak, ülkenin çıkarları ve insanlığın iyiliği yönünde bilim-teknolojide öncü bir eğitim ve araştırma kurumu olmaktır.

Misyon Vizyon

Bu sayfaya henüz yorum yapılmadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.